Onze film ervaringen

Hallo allemaal,

Deze post is helemaal opgedragen aan onze geldinzamelingsactie voor de reis die we gaan maken voor film, zoals ik het al heel even door heb laten schemeren in mijn post : De eerste lessen !  Volgend jaar in de week van 11 to 15 maart  is er in  St.Legier, Zwitserland het film festival voor klassen uit internationale scholen uit Europa (en het midden oosten).  Dit festival heet het ESFF.Voor het filmfestival zelf stuur je een film in. In het eigenlijke film festival bekijk je films, doe je workshops, en vooral, maak je je eigen film en meet je jezelf met de beste scholen uit heel Europa. Deze ervaring zou onbetaalbaar kunnen zijn voor onze ontwikkeling als scholieren op het EMIS. Maar zoals  alles kost ook dit geld. Onze film klas bestaat uit 13 mensen in totaal. De leraar had uitgerekend dat als iedereen meegaat, we in totaal 13.800$ dollar moeten ophalen, omgerekend 11.070 euro om de reis te kunnen betalen. Dat is veel geld, en op 15 januari 2015 moeten we opgeven met hoeveel leerlingen we gaan. Er moet dan een bedrag zijn dat groot genoeg is om de reis zinvol te laten zijn .Als we minder dan 6000 dollar inhalen gaan waarschijnlijk niet, maar investeren het geld mogelijk in andere film gereedschappen voor onze klas.  Minder dan twee maanden,dat is niks. We hebben nu pas 90 dollar , maar als iedereen een tientje kan bijdragen, misschien meer, dan kan onze grote droom om naar het ESFF te gaan werkelijkheid worden.

Bedankt voor het lezen, Michiel

Hier de link naar de website van onze inzamelingsactie :

http://www.gofundme.com/em-is

De festival site :

http://esff.org/

Onze filmklas, 11 nationaliteiten !

10615535_952001344827491_6904271217513290605_n[1]

Advertisements

2 thoughts on “Onze film ervaringen

  1. dag michiel, las zojuist woe 16:40 u, je relaas over het filmfestival voor intern scholieren, je wennen en thuisvoelen en het project EE waar jij je voor gaat inzetten, dat lijkt me interessant en wil ik meer over horen van je, dat je dat !!!
    groeten jot

    Like

  2. Dag Michiel, Wat ben jij aan een groots avontuur begonnen, ik heb de weblog van Marieke gekregen en lees je verslagen met plezier. Ik zou het leuk vinden als je mij ook op de verzendlijst zet. Hartelijke groet, IEN

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s